İnönü Ortaokulu

Vizyon: Eğitim sistemi içinde İnönü Ortaokulu olarak, 2000 li yıllarda öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş;teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş;sorgulayan,araştıran,düşünen,tartışan, geleceğe en iyi şekilde hazırlayan; çevresinde de örnek alınan, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak

Misyon: • Biz Atatürk ilke ve inkılaplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin Temel amaçları ve ilkeleri doğrultusunda çalışan, araştırmacı,sorgulayıcı, müteşebbis, sosyal yönü gelişmiş, geçmişi ve geleceği ile bağlantı kurabilen, yönünü ileriye çevirmiş, yarınlara , değişime ve yeniliğe açık, bilgi üreten ve bilgiyi milletinin kalkınmasında kullanabilen, sorumluluk sahibi, tutarlı, dürüst,kararlı ve yarınlara ümitle bakan öğrenciler yetiştiren bir okuluz.

Başarılar:

Saatler: BAŞLAMA SAATİ : 08:20 BİTİŞ SAATİ : 16:40